Specialist på underhåll av fasader sedan 1976

Höjdarbeten

Lingfords är en av ytterst få entreprenörer i Sverige som har en så omfattande skyliftflotta. Vi utför höjdarbeten eller hyr ut skyliftar till dig som hellre utför arbetet själv.

Höjdarbeten med skylift, Lingfjords, Stockholm.

Med hjälp av vår skyliftpark utför vi höjdarbeten - vår styrka är att vi löser de flesta uppdrag på egen hand med egna hantverkare. Det kan vara till exempel

Hjälp till företag

Vi servar också andra företag, bland annat

  • plåtslagerier
  • fasadrenoverare
  • målare
  • skyltfirmor
  • elektriker.
Det innebär att plåtslagaren inte behöver följa med upp i korgen för att utföra sitt arbete, skyltfirman kan skicka oss för att ta ned en inaktuell fasadvepa och så vidare.

Inspektion

Från våra liftar kan vi utföra kvalificerade inspektionsarbeten av tak, fasader och andra konstruktioner. Vi kan köra er personal eller utföra dokumentationen på egen hand. Finns det inte möjlighet att ställa upp en lift kan vi bistå med reparbetare.

Montage

Vi monterar / demonterar det mesta som kan utföras från en skylift. Vi monterar skyltar och vepor, solskydd, belysning och fasaddetaljer. Vi har all tänkbar utrustning som kan behövas för ändamålet.

Uthyrning av skyliftar

Även våra stora liftar får köras på B-körkort och dagshyran är en bråkdel av vad det kostar att hyra med förare. Mer info hittar du under Hyrliftar.

804