Specialist på underhåll av fasader sedan 1976

Industritak

Dags att lägga om papptaket? Glöm det! Papp och gummi är bra till mycket, med deras tid på taken är ute.Den nya generationens takbeläggning är fogfri, elastisk, slitstark och snabbapplicerad. Vi använder avancerad sprututrustning för att under högt tryck och hög värme applicera en 2-komponents elastomer. På under 30 sekunder har materialet härdat och expanderat ca: 4 gånger sin ursprungliga volym, fyllt ut alla håligheter och läckor och bildat en homogen extremt slitstarkt och elastisk coating som förmodligen håller hela fastighetens livslängd.

Väljer du en ljus kulör bidrar du till att minska växthuseffekten och minskar kostnaderna för kyla under sommarmånaderna.

Kostnaden är ofta lägre än om du lägger om med konventionella material.

Kontakta oss för en demonstration, du kommer inte att ångra dig.Polyurea

Fogfria slit & tätskikt av Polyurea. Den nya generationens beläggning för industritak och betong-konstruktioner. Slitstark som epoxi och elastisk som polyuretan.

Skumisolering

Vi isolerar med polyuretanskum, marknadens bästa isoleringsegenskaper. Krypgrunder, vindar, tak - vindtätt - diffusionstätt och fäster på allt. Läs mer på www.skumisolering.se.

825
843